Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk.
De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Bij een begrafenis moet wel rekening worden gehouden met extra bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld grafrechten, openen/sluiten van het graf, een gedenkmonument etc.
Vanzelfsprekend kan een uitvaart minder of meer kosten. Voor ieder budget is het mogelijk om een uitvaart te verzorgen. 

Uw uitvaartwensen

De kosten van de uitvaart zijn volledig afhankelijk van uw wensen of de ideeën van de nabestaanden. Daarnaast zijn de kosten van een uitvaart afhankelijk van uw keuze voor begraven of cremeren. Kiest u voor een eenvoudig en intiem afscheid of voor een uitgebreide ceremonie met veel genodigden. U bepaalt het zelf. Kiest u voor een luxe uitvaartkist, meerdere volgauto’s, een duurzame invulling of bijvoorbeeld voor livemuziek tijdens de uitvaart, dan heeft dat gevolgen voor de totale kosten van uit uitvaart.
Een eenvoudige budgetuitvaart begint bij circa € 3.000 en een bijzonder uitgebreide uitvaart misschien wel € 15.000.
U bepaalt het zelf. Voor elk budget is een uitvaart mogelijk!

Doodzwijgen

Een overlijden dient zich vroeg of laat bij ons allemaal aan. Dat maakt de dood een wezenlijk onderdeel van ons leven. Het werkt enorm troostend voor uw nabestaanden , wanneer uw wensen duidelijk en helder zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken door bijvoorbeeld een brochure “Wensen bij overlijden” in te vullen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Wassink Uitvaartverzorging.
Bespreek het gerust met ons, we hoeven de dood niet "dood" te zwijgen immers…

Verzekeringen

Heeft u wel eens een uitvaartverzekering overwogen? Niet verplicht, maar wel zo handig. Misschien wilt u erover nadenken, misschien wilt u advies. Wij helpen u graag verder.  

Als u nu naar aanleiding van deze informatie en voorbeelden nu meer wilt weten over de mogelijkheden bij een of kosten van een uitvaart, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken via 0522 - 28 18 78, of laat ons contact met u opnemen via onderstaande knop.

Ja, ik wil graag in contact komen

Wist u dat:

 

...er steeds meer gestunt wordt met ‘lage prijzen’ of de ‘goedkoopste uitvaart’?

Staar u niet blind op dit soort kreten en prijzen. De kosten van een uitvaart zijn voor het grootste deel afhankelijk van de keuze die u of uw nabestaanden maken. Een goed uitvaartbedrijf helpt nabestaanden om persoonlijke en betaalbare keuzes te maken. Voor elk budget is een uitvaart mogelijk. Wij helpen u graag.

...uitvaartverzorging een echt vak is?

Je bent niet zomaar uitvaartbegeleider. Het vergt veel ervaring en kennis om nabestaanden op de juiste manier bij te staan. Het verzorgen van een overledene en het begeleiden van een afscheid, doe je niet zomaar.

...elke uitvaart persoonlijk hoort te zijn en met respect wordt uitgevoerd?

Tenminste dat vinden wij van Wassink vanzelfsprekend. Je kunt het wel roepen, maar je moet het ook waarmaken.