Het team van Wassink Meppel

Betrokkenheid maakt een uitvaart echt persoonlijk. Voor ons team spreekt dat voor zich. Ons gehele team woont in de regio. Ook dat is voor ons vanzelfsprekend, want daarmee begrijpen wij uw wensen en zijn we altijd dichtbij.
Maar wie zijn de medewerkers van Wassink?
Wassink bestaat uit Greetje Dekker, Jan Hutterd, Marco Winter, Rosa Stoeten, Jeanet Koobs, Maurice Jans, Yvonne Houtzager en Linda Bult.

Wat kunt u van onze uitvaartbegeleiders verwachten?

Ze wonen in de regio. De omgeving van Meppel en omstreken: het is voor ons bekend terrein. We zijn daardoor betrokken bij de omgeving maar vooral ook bij de mensen die er wonen.

We staan nabestaanden bij door hen te helpen met het organiseren van een mooi afscheid. Een afscheid van een dierbare persoon dat een herinnering moet zijn voor later. Hoe? Dat bepaalt u zelf samen met onze uitvaartbegeleiders. We organiseren en begeleiden. Maar komen ook met inspiratie of ideeën om het afscheid nog persoonlijker te maken.

We zijn vanoudsher opgericht voor en door de mensen uit de regio. Iedereen kan en mag rekenen op onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Enkele weken na afloop vragen we, door middel van een korte vragenlijst, hoe u het afscheid heeft ervaren. Waar bent u tevreden over? Maar ook wat kan beter? Hoe beoordeelt u onze dienstverlening? Wij willen het steeds beter doen. Voor u, voor alle nabestaanden.

Ons team bestaat uit drie uitvaartbegeleiders. Zij stellen zich graag aan u voor.

Linda Bult, Bedrijfsleidster - Uitvaartbegeleidster

Jeanet Koobs, Uitvaartbegeleidster

Maurice Jans, Uitvaartbegeleider