Ons Uitvaartcentrum

Een persoonlijk afscheid
in alle rust en geborgenheid

Rust, stilte en geborgenheid, u ervaart het in ons uitvaartcentrum. De gemoedelijke sfeer en uitgebreide mogelijkheden van onze locatie bieden alle ruimte voor een liefdevol afscheid. Een plek voor mensen en wensen
Afscheid nemen doet u bij voorkeur op een plek die goed voelt. Een plek waar rust en privacy vanzelfsprekend zijn en waar ruimte is voor mensen en wensen. In ons uitvaartcentrum aan de Zomerdijk houden wij daar rekening mee. We houden rekening met u.

Ruimte voor een persoonlijk afscheid

Hier bieden wij alle faciliteiten om van een uitvaart een passend en persoonlijk afscheid te maken. Een sfeervolle aula en ruime ontmoetingsruimte, beide met maximaal 60 zitplaatsen en voorzien van airco. Voor een besloten plechtigheid kunt u gebruikmaken van een kleinere ruimte. Deze ruimte, Ronduite, is geschikt voor maximaal 15 genodigden.

2021_10_WASSINK_43.jpg

Familieruimte
Uiteraard is er een familieruimte, een huiselijke plek waar u voor en na de afscheidsdienst in alle rust samen kunt zijn. Hier is ruimte voor een traan, een herinnering en een terugblik met een glimlach.

2021_10_WASSINK_80.jpg

Een opbaarkamer, een eigen plek
Wij beschikken over vier stijlvolle, intieme opbaarkamers. Een opbaarkamer is een mooie manier om afscheid te nemen als thuis opbaren niet mogelijk of wenselijk is. Uiteraard kunt u dan ook gebruik maken van de familieruimte. Fijn om te weten: u heeft 24 uur per dag toegang tot de opbaarkamer, zodat u op elk gewenst moment even bij uw dierbare kunt zijn. Een troostende gedachte.

2021_10_WASSINK_63.jpg

Adres en parkeren
Wassink Uitvaartverzorging is gevestigd aan Zomerdijk 9a, aan de rand van Meppel en vlak tegenover Algemene Begraafplaats Meppel. Bij onze locatie beschikken we over voldoende eigen parkeergelegenheid.