Gratis advies over uitvaart en verzekering

U bent verzekerd, maar waarvoor precies is onduidelijk? Heeft u oude polissen die vragen oproepen? Of zoekt u een passende uitvaartverzekering? Kom dan zeker langs.

De adviseurs van DLE Uitvaartverzekering staan u graag te woord voor gratis advies.

U bent elke donderdag meer dan welkom tussen 9:00 en 12:00 uur.

Heeft u een vraag over een uitvaart? Dan kunt u die aan één van onze uitvaartbegeleiders stellen. Er is tevens gelegenheid om een kijkje te nemen in het uitvaartcentrum van Wassink.

U bent welkom met al uw vragen.

Nu al een vraag? Stel deze via het formulier!

Wassink Uitvaartverzorging

 

Wassink Uitvaartverzorging al 25 jaar een begrip in de regio

Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Al ruim 25 jaar zijn wij werkzaam in Meppel , Giethoorn, Steenwijk, Blokzijl, Staphorst, Vollenhove, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Ruinen, Ruinerwold, Havelte, Uffelte, Nijeveen en omgeving. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Daarnaast hebben wij collega's die het vervoer verzorgen, de 'laatste verzorging' uitvoeren, gastdame zijn etc. Al met al bestaat Wassink Uitvaartverzorging uit 7 personen.

Bel bij overlijden 24 uur per dag 0522 - 28 18 78