De mooiste uitvaart in Meppel

Wassink Uitvaart Meppel

Bent u op zoek naar een uitvaart in Meppel? Wij werken sinds 1883 in uw regio als uitvaartbegeleider. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Meppel en omstreken.

Uw uitvaart in Meppel

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. Wassink Uitvaart waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

Maak kennis met Yvonne,

Uitvaartbegeleidster in Meppel

In mijn werkervaring van de afgelopen 30 jaar loopt een rode lijn van organiseren, coördineren en persoonlijk contact. Zo ben ik als Reisleidster in het buitenland actief geweest en heb ik jarenlang gewerkt als Event Manager in de randstad. Sinds 2007 woon ik met veel plezier in Meppel en ben ik op zoek gegaan naar een passende baan naast het moederschap.

Tijdens mijn zoektocht werd ik in de richting gestuurd van de uitvaart wereld. Zo ben ik begonnen als Bedrijfsbureau medewerkster en heb ik eerst veel ervaring opgedaan in de administratieve kant binnen de uitvaart. In die periode daarna heb ik op persoonlijk vlak in een korte tijd een aantal dierbaren verloren waardoor mijn roeping voor dit vak naar boven kwam. Ik zeg altijd dat het beroep uitvaart begeleidster mij heeft gevonden.

Ik heb nooit een droom gehad dat ik uitvaart begeleidster wilde worden: dit beroep is op mijn pad gekomen. ‘Het vond mij’. Ik ben een paar jaar geleden in dienst gekomen bij een familiebedrijf en werkte in de regio, Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Dronten en Lelystad. Hier ben ik werkzaam geweest tot er een vacature dichter bij huis vrij kwam, bij Wassink Uitvaartverzorging in Meppel.

Door de mogelijkheden van dit bedrijf kan en mag ik de nabestaanden bijstaan vanuit de beste versie van mijzelf.

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart in Meppel?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0522 - 28 18 78.

Wassink Uitvaartverzorging

 

Wassink Uitvaartverzorging al 25 jaar een begrip in de regio

Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Al ruim 25 jaar zijn wij werkzaam in Meppel , Giethoorn, Steenwijk, Blokzijl, Staphorst, Vollenhove, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Ruinen, Ruinerwold, Havelte, Uffelte, Nijeveen en omgeving. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Daarnaast hebben wij collega's die het vervoer verzorgen, de 'laatste verzorging' uitvoeren, gastdame zijn etc. Al met al bestaat Wassink Uitvaartverzorging uit 7 personen.

Bel bij overlijden 24 uur per dag 0522 - 28 18 78