De mooiste uitvaart in Meppel

Wassink Uitvaart

Bent u op zoek naar een uitvaart in Meppel? Wij werken sinds 1883 in uw regio als uitvaartbegeleider. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Wolvega en omstreken.

Uw uitvaart in Meppel

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleider in Meppel

 

Mandy is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Meppel

'afscheid nemen is: je realiseren dat definitieve afwezigheid verdergaat als aanwezigheid in je hart'

Zij is een bevlogen uitvaartbegeleidster, met een luisterend oor, hart voor mensen en is ook organisatorisch sterk. Ze houdt ervan om met mensen mee te denken om nieuwe herinneringen te maken, door een uitvaart zo te helpen organiseren dat er een warm en fijn gevoel overblijft. Uiteindelijk zullen nabestaanden de afwezigheid van hun geliefde moeten omzetten in dierbare herinneringen. En die bewaar je in je hart!

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0522 - 28 18 78.

Wassink Uitvaartverzorging

 

Wassink Uitvaartverzorging al 25 jaar een begrip in de regio

Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Al bijna 25 jaar zijn wij werkzaam in Meppel en omgeving. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren  naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Daarnaast hebben wij collega's die het vervoer verzorgen, de 'laatste verzorging' uitvoeren, gastdame zijn etc. Al met al bestaat Wassink Uitvaartverzorging uit 7 personen.

Bel bij overlijden 24 uur per dag 0522 - 28 18 78