De mooiste uitvaart in Staphorst

Wassink Uitvaart Staphorst

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Staphorst? Wassink Uitvaart is altijd dichtbij en werkt sinds 1883 in de regio Staphorst.

Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Staphorst en omstreken.

Uw uitvaart in Staphorst

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. Wassink Uitvaart waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleiders in Staphorst

Linda Bult is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Staphorst. Doordat Linda is geboren in de kop van Overijssel is ze bekend met de regio Staphorst en haar gebruiken.

'‘niets mooiers, dan werken voor de mensen in de regio''

Maak kennis met Linda

Mijn roots liggen in de zorg; ik heb gewerkt in de thuiszorg, o.a. in een verpleeghuis en ziekenhuis, dus ik kan mij goed voorstellen/inbeelden wat zich afspeelt vóór het overlijden.  Het werken in de uitvaartbranche blijkt ook na al die jaren mij als een jas te zitten. Ik heb gewerkt voor verschillende organisaties en begrafenisverenigingen en dat maakt mij een allround uitvaartbegeleidster.

Doordat ik geboren en getogen ben in de kop van Overijssel ken ik de regio Staphorst en de gebruiken dus goed. Werken als uitvaartbegeleidster en als bedrijfsleidster is een mooie combinatie; samen met je team zorgen voor de allerbeste zorg en service. Mijn kracht is om mensen te verbinden en elke dag te proberen de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Welke pet ik ook op heb, humor en zorgen voor een fijne sfeer is typisch ik.

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart in Staphorst?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0561 - 74 50 51.

Wassink Uitvaartverzorging

 

Wassink Uitvaartverzorging al 25 jaar een begrip in de regio

Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Al ruim 25 jaar zijn wij werkzaam in Meppel , Giethoorn, Steenwijk, Blokzijl, Staphorst, Vollenhove, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Ruinen, Ruinerwold, Havelte, Uffelte, Nijeveen en omgeving. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Daarnaast hebben wij collega's die het vervoer verzorgen, de 'laatste verzorging' uitvoeren, gastdame zijn etc. Al met al bestaat Wassink Uitvaartverzorging uit 7 personen.

Bel bij overlijden 24 uur per dag 0522 - 28 18 78