De mooiste uitvaart in Steenwijk

DLE Uitvaarverzorging

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Steenwijk? De Laatste Eer is altijd dichtbij en werkt sinds 1883 in uw regio.

Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Steenwijk en omstreken.

Uw uitvaart

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleiders in Steenwijk

Emiel Bezembinder is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Steenwijk. Geboren Steenwijker Emiel is al 12 jaar werkzaam als uitvaartbegeleider en is pas tevreden wanneer de familie tevreden is.

'‘niets mooiers, dan werken voor de mensen in de regio''

Emiel Bezembinder is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Steenwijk

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0561 - 74 50 51.

Wassink Uitvaartverzorging

 

Wassink Uitvaartverzorging al 25 jaar een begrip in de regio

Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Al bijna 25 jaar zijn wij werkzaam in Meppel en omgeving. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren  naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Daarnaast hebben wij collega's die het vervoer verzorgen, de 'laatste verzorging' uitvoeren, gastdame zijn etc. Al met al bestaat Wassink Uitvaartverzorging uit 7 personen.

Bel bij overlijden 24 uur per dag 0522 - 28 18 78