Wassink verzorgt uw uitvaart in Steenwijkerland

Wassink Uitvaart Steenwijkerland

Wassink is altijd dichtbij. Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Steenwijkerland? Wij werken sinds 1883 in uw regio. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Steenwijkerland en omstreken.

Uw uitvaart in Steenwijkerland

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. Wassink Uitvaart waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

Maak kennis met Jeanet

Uitvaartbegeleidster in Blokzijl

Ik werk sinds 2003 bij Wassink uitvaartverzorging en ben heel erg blij met deze baan. Ik kwam vanuit de horeca, dat was ook erg leuk maar deze baan heeft veel meer uitdagingen en daar houd ik van.

Ik heb inmiddels al heel veel uitvaarten gedaan en voor iedere familie is het anders, dat maakt mijn werk heel afwisselend.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel kennis opgedaan waardoor ik mijn collega’s kan helpen, ik weet alles over de tradities in de dorpen zoals Blokzijl waar we veel werken en veel  situaties heb ik al eens meegemaakt en kan daardoor advies geven.

Het is fijn om ‘mijn’ families alles uit handen te kunnen nemen wat het regelwerk betreft zodat zij zich kunnen focussen op het afscheid.  Ik denk mee, geef mogelijkheden aan en samen zorgen we er dan voor dat  alles geheel naar wens verloopt zodat we kunnen terugkijken op een perfecte uitvaart  en een fijne samenwerking.

Verder zorg ik ook dat de facturen gemaakt worden dus ben ik naast uitvaartbegeleider ook administratief medewerker, voor mij een perfecte combinatie.

Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen doen!

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart in Steenwijkerland?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0561 - 74 50 51.

Wassink Uitvaartverzorging

 

Wassink Uitvaartverzorging al 25 jaar een begrip in de regio

Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Al ruim 25 jaar zijn wij werkzaam in Meppel , Giethoorn, Steenwijk, Blokzijl, Staphorst, Vollenhove, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Ruinen, Ruinerwold, Havelte, Uffelte, Nijeveen en omgeving. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Daarnaast hebben wij collega's die het vervoer verzorgen, de 'laatste verzorging' uitvoeren, gastdame zijn etc. Al met al bestaat Wassink Uitvaartverzorging uit 7 personen.

Bel bij overlijden 24 uur per dag 0522 - 28 18 78