Wassink verzorgt uw uitvaart in Vollenhove

Wassink is altijd dichtbij. Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Vollenhove? Wij werken sinds 1883 in uw regio. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Vollenhove en omstreken.

Uw uitvaart in Vollenhove

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. Wassink Uitvaart waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleider in Vollenhove

Maurice Jans is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Vollenhove. Hij is opgegroeid in de regio hij kent de omgeving door en door. De eigenheid van Vollenhove neemt Maurice mee in zijn werkzaamheden.

'Het is een voorrecht om families te mogen helpen in een verdrietige periode'

Maak kennis met Maurice

Ik ben Maurice en ik ben tijdens mijn studie uitvaartmedewerker en kistendrager geweest. Ik heb in die periode veel interesse ontwikkeld in de uitvaartsector. Ik heb zelfs rouwverwerking als keuzevak genomen tijdens mijn verbredende minor.

Er zitten zoveel verschillende kanten aan een uitvaart. Zoveel verschillende mensen die daarbij betrokken zijn en allemaal moeten ze met de neuzen dezelfde kant op staan. Als drager vond ik het mooi om families te mogen helpen om samen een geliefde te schouderen. Ik vind het mooi om mensen mee te nemen in het proces en handvatten te bieden om een afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Ik houd ervan om naar de mogelijkheden te kijken en mee te denken. Ik houd ervan om mijn creativiteit in te zetten en samen in gesprek te gaan, maar ik heb ook veel geleerd over traditie en gewoontes. Ik vind het mooi om stil te staan bij een leven en na te denken over hoe symboliek kan helpen om afscheid te nemen. Ik vertelde mijn oude collega’s altijd dat, als ik mocht kiezen, ik bij Wassink wou werken.

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart in Vollenhove?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0561 - 74 50 51.

Wassink Uitvaartverzorging

 

Wassink Uitvaartverzorging al 25 jaar een begrip in de regio

Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Al ruim 25 jaar zijn wij werkzaam in Meppel , Giethoorn, Steenwijk, Blokzijl, Staphorst, Vollenhove, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Ruinen, Ruinerwold, Havelte, Uffelte, Nijeveen en omgeving. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Daarnaast hebben wij collega's die het vervoer verzorgen, de 'laatste verzorging' uitvoeren, gastdame zijn etc. Al met al bestaat Wassink Uitvaartverzorging uit 7 personen.

Bel bij overlijden 24 uur per dag 0522 - 28 18 78