De mooiste uitvaart in Wolvega

DLE Uitvaarverzorging

De Laatste Eer is altijd dichtbij. Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Wolvega? Wij werken sinds 1883 in uw regio. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in de regio en zijn bekend met de gebruiken van Wolvega en omstreken.

Uw uitvaart

Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Bekijk de kosten voor een begrafenis of crematie

De uitvaartbegeleider in Wolvega

Steffen Jonkman is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Wolvega. Opgegroeid in Weststellingwerf kent hij de omgeving door en door. De eigenheid van de streek neemt Steffen mee in zijn werkzaamheden.

'Het is een voorrecht om families te mogen helpen in een verdrietige periode'

Steffen Jonkman is een van onze uitvaartbegeleiders die werkzaam is in Wolvega

Steffen doet zijn werk met passie en gedrevenheid om de families bij te staan in een moeilijke periode van hun leven. Hij ziet zich als een kameleon, omdat geen familie gelijk is en hij meekleurt om hun wensen en onuitgesproken woorden te vertalen in een passend afscheid. 
'Ik ben geboren en getogen in Weststellingwerf, waar ik nog steeds met groot plezier woon en De Laatste Eer er ook voor u is. Met respect, omdat het ook anders kan'.

“Werken in de uitvaart gaat over mensen, over mee- en inleven. Over geïnteresseerd zijn en iets goeds willen doen voor een ander. Dat zat altijd al in mij. Als uitvaartbegeleider sta je dicht bij de nabestaanden, je kent de wensen en voelt wat goed en gepast is. Zo maak je samen keuzes en leef je met elkaar naar het definitieve afscheid toe.”

Meer informatie nodig over het laten verzorgen van een uitvaart?

Vul dan onderstaand contactformulier. In het geval van overlijden staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Bel ons op 0561 - 74 50 51.

Wassink Uitvaartverzorging

 

Wassink Uitvaartverzorging al 25 jaar een begrip in de regio

Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Al bijna 25 jaar zijn wij werkzaam in Meppel en omgeving. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren  naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Daarnaast hebben wij collega's die het vervoer verzorgen, de 'laatste verzorging' uitvoeren, gastdame zijn etc. Al met al bestaat Wassink Uitvaartverzorging uit 7 personen.

Bel bij overlijden 24 uur per dag 0522 - 28 18 78