Een bed in de kamer - Vertelvoorstelling over Rouw & Verlies

Praten over ziek zijn en afscheid nemen kan soms lastig zijn.
Het zijn onderwerpen waar we het in het dagelijks leven niet snel over hebben.

Maarten Vogelaar, therapeut en verhalenverteller, heeft daarom speciaal voor uitvaartverzorging De Laatste Eer een vertelvoorstelling geschreven, die op een frisse en heldere manier over dit onderwerp vertelt.
In deze boeiende voorstelling kruipt Maarten in de huid van de familieleden die proberen om te gaan met het naderende einde van oma Klaver.

Een verhaal over troost, hoop, over het bevlogen werk van de uitvaartverzorger en over zien wat werkelijk belangrijk is in het leven. De voorstelling wordt gespeeld op woensdag 13 maart 2019 om 19:30 uur in Sickenga-Oord in Wolvega (Sickengaoord 1).
Naderhand is er gelegenheid om na te praten.

Bezoek aan de voorstelling is gratis.
Wel is het nodig om even aan te melden via telefoonnummer 0521 513 660 of door middel van het contactformulier onderaan deze pagina.

Schermafbeelding-2019-02-20-om-20-40-50.png

Enkele recensies:

WIES KLERKS - REGIO-COÖRDINATOR VPTZ GOOI EN VECHTSTREEK

“Bijzonder positief! Je kon een speld horen vallen. Bijzonder om te merken dat mensen in een verhaal over sterven opgingen, net als in ieder ander goed verteld en gespeeld verhaal. De voorbereiding was ook diepgaand en inspirerend.”


ZILLA VAN DIJK - RITUEEL ONTWERP, BEGELEIDING EN ADVIES

“Deze voorstelling doet zoveel meer dan een lezing en inspireert voor meer verdieping. Maarten raakt omdat alle lagen aan bod komen op fysiek, cognitief, emotioneel en spiritueel niveau.”


MELISSA BLAUWENDRAAT - UITVAARTVERZORGING VAN VUURE EN JADE UITVAARTWINKEL

“De vertelvoorstelling die Maarten op ons verzoek maakte was een groot succes, treffend, krachtig en zo raak. Hij denkt mee, zegt wat hij denkt en doet wat hij zegt. We zijn blij dat we hem hebben leren kennen en samen mooie evenementen kunnen organiseren. “

 Schermafbeelding-2019-02-20-om-20-21-43.png

 

Wassink Uitvaartverzorging

 

Wassink Uitvaartverzorging al 25 jaar een begrip in de regio

Wassink Uitvaartverzorging is er voor u. Al bijna 25 jaar zijn wij werkzaam in Meppel en omgeving. Wij verzorgen een afscheid dat troost geeft en verder helpt. Door te luisteren  naar wensen en door ruimte te maken voor herinneringen.

Onze uitvaartbegeleiders staan voor u klaar. Wanneer het nodig is en op momenten waarop u daar behoefte aan heeft. Vertrouw op onze zorg en praktische hulp, reken op onze aandacht en betrokkenheid. Samen maken we van een uitvaart een persoonlijk afscheid.

Daarnaast hebben wij collega's die het vervoer verzorgen, de 'laatste verzorging' uitvoeren, gastdame zijn etc. Al met al bestaat Wassink Uitvaartverzorging uit 7 personen.

Bel bij overlijden 24 uur per dag 0522 - 28 18 78